Kosmetika

Komentáře

Transkript

Kosmetika
CEE CENTRAL
NORTH
Green
KOSMETIKA
Kosmetika
■■ Caprylic/Capric Triglyceride,
■■ Glycol Distearate, Sodium Lauro-
Přírodní a organické produkty osobní péče zažívají rapidní nárůst a jsou stále častěji spojovány se zdravím a zdravým životním
Ethylhexyl Methoxycinnamate,
yl Sarcosinate, Stearyl Beeswax,
stylem. Celý trh s přírodní osobní péčí v Evropě roste a bude i nadále silně růst a změnil se z okrajového segmentu na hlavní
Octocrylene, Water, Glycerine,
Behenyl Beeswax, Lauryl Gluco-
proud. Zákazníci stále častěji hledají přírodní složky v produktech své osobní péče, jelikož jsou tyto složky vnímány jako mnohem
Laureth-23, Sodium Dicocoyl-
side, Sodium Lauroyl Lactylate,
jemnější pro pokožku. Díky naší paletě přírodních materiálů z obnovitelných surovin Vám můžeme nabídnout výrobky pro
ethylendiamine PEG-15 Sulfate,
Stearyl Alcohol, Cetyl Alcohol,
„zelené“ zákazníky, které plně uspokojí jejich potřeby.
Sodium Lauroyl Lactylate, Behenyl Alcohol, Glyceryl Stearate,
Aktivní látky
■■ Piper Nigrum Extract
Aktivní látky
(antibakteriální)
■■ Multi-Enzyme Complex
■■ Laktát zinečnatý
■■ Curcuma Longa Extract
■■ Kyselina citronová a citrát
■■ Tetrahydrodiferuloylmethane
■■ Phaseolus Vulgaris Extract
olej, olej z citronové trávy,
Aktivní látky
(aktivní péče)
hřebíčkový olej
■■ Cholesterol
■■ Sezamový olej, olej z listů
skořice a curry
■■ Pomerančový olej, olej z citronové trávy, sezamový olej
■■ Kurkumový olej, hřebíčkový olej,
olej z citronové trávy, sezamový
olej
■■ Lanosterol
■■ Boswella Serrata Gum, Dipropylene Glycol
■■ Boswella Serrata Gum, Isostearyl
Alcohol
■■ Fermentovaný sojový extrakt,
hydrolyzovaný sojový protein,
maltodextrin
Aktivní látky (botanické)
■■ Jogurtový prášek
■■ Aloe Vera
■■ Inulin, jogurtový prášek
■■ Apple Concentrate
■■ Mořská sůl
■■ Cardamom Extract
■■ Kůra z korkového dubu
Stearate, Glyceryl Stearate
■■ Tahitský černý písek
Citrate
um Chloride Phosphate
■■ PEG-8 Dimethicone Linoleamidopropyl PG Dimonium Complex
■■ Stearamidopropyl PG Dimonium
Chloride Phosphate
■■ Sunfloweramidopropyl phosphatidyl PG Dimonium Chloride
■■ Tocopheryl Acetate
■■ Citrate Crosspolymer
■■ Octyldodecyl Citrate Crosspolymer
■■ Stearyl-Octyldodecyl Citrate
Crosspolymer
Emulgátory
Emulgátory
■■ Cassia Extract
■■ Laktát sodný
■■ Ceramide-3
■■ Sorbitan Olivate
■■ Cocoa Extract
■■ Glukonát sodný,laktát sodný
■■ Coenzyme Q10
■■ Sorbitan Stearate+Methyl Gluco-
■■ Coffee Extract
■■ Kyselina mléčná
■■ Retinol
■■ Ginger Root Extract
■■ Dipropylenglykol, voda, jogurto-
■■ Tocopherol
■■ Sorbitan Oleate
se Sesquistearate
■■ Vanillyl Butyl Ether
■■ Sorbitan Laurate +Polyglyceryl-10
Laurate
■■ Sorbitan Oleate + Polyglyceryl-3
■■ Multigrain Extract
■■ Hyaluronát sodný
■■ Paprika Extract
■■ Rhizobian Gum
■■ Pongamia Extract
■■ Hydrolyzovaný kolagen
■■ Mango Seed Butter
■■ Sorbitan Monolaurate EO
■■ Purple Carrot Extract
■■ Hydrolyzovaný pšeničný protein
■■ Butyrospermum Parkii Butter
■■ Sucrose Laurate
■■ Tea Extract
■■ Hydrolyzovaný mléčný protein
■■ Helicrysum Italicum Flower
■■ Hydrolyzovaný protein z bavlní-
Másla
Barviva
Polyricinoleate
■■ Sucrose Distearate
■■ Sucrose Stearate
■■ Carotene
■■ Cetearyl Wheat Straw Glycosides
■■ Chamaemelum Nobile
■■ Hydrolyzovaný rýžový protein
■■ CI 75130
■■ Sodium Lauroyl Lactylate
■■ Citrus Auramtium Dulcis Flower
■■ Hydrolyzovaný sojový protein
■■ Turmeric Yellow
■■ Sodium Stearoyl Lactylate
■■ Acacia Senegal Gum + Hydroly-
■■ Mikronizované rostliny
Water
■■ Pelargonium Rosa Flower Water
kových semen
zed Rhizobian Gum
■■ Oleamide DIPA
■■ Kosmetické emolienty
te, Behenyl Alcohol, Glyceryl
■■ Laktát vápenatý
Water
Rosa Centifolia Flower Wax
Sulfate, Sodium Lauroyl Lactyla-
■■ Bílý písek
■■ Sorbitan Laurate
vý prášek
■■ Lauramide DIPA
■■ Černý písek
Filmotvorné látky
Kondicionery
■■ Sesamide DIPA
mastné alkoholy
■■ Camelia Sinensis Leaf Wax
■■ Cocamidy
■■ Cetyl Alcohol
■■ Helianthus Annuus Wax
■■ Glycereth-17 Cocoate
■■ Cetearyl Alcohol
■■ Myrica Cerifera
■■ Glycereth-7 Cocoate
■■ Stearyl Alcohol
■■ Jasmin Flower Wax
■■ Laureth-2
■■ Acacia Decurrens Flower Wax
■■ Laureth-3
Cetearyl Alcohol, Palmitoyl Hyd-
mastné kyseliny
rolyzed Wheat Protein
■■ Kyselina kokosová
hol, Sodium Lauroyl Lactylate,
Lecithin
■■ Glyceryl Stearate, Cetearyl Alco-
■■ Mastné kyseliny z palmového
oleje
■■ Mastné kyseliny z kyseliny
olejové
hol, Sodium Stearoyl Lactylate,
■■ Kyselina myristová
Tocopherol
■■ Třikrát lisovaná kyselina stearová
■■ Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Sodium Stearoyl Lactylate
Perleťové látky
■■ Sodium Hydroxypropylsulfonate
Lauryl-glucoside crosspolymer,
Ethylene Glycol Distearate, Decyl
Alkylpolyglucoside, Cocamide
MEA
■■ Glycol Distearate, Sodium Laureth Sulfate, Cocamide MEA
■■ Glycol Distearate, Sodium Lau-
Pryskyřice
■■ Pryskyřice z Shorea robusta a
octyldodecanol
■■ Pryskyřice z Shorea robusta a
cera alba / včelí vosk
■■ Pryskyřice z Shorea robusta a helianthus annuus (olej ze semen)
■■ Pryskyřice z Shorea robusta
Rheologické
modifikátory
reth Sulfate, Cocoamidopropyl
■■ Bentonit
Betaine
■■ Carrageenany
■■ Cocamidopropyl Betaine, Glycol
Distearate, Laureth-4
■■ Glycol Distearate, Lauryl Glucosi-
Emulgátory
(koncentrované emulze)
■■ Shellac Cera
■■ Glyceryl Stearate, Stearic Acid,
■■ Glyceryl Stearate, Cetearyl Alco-
■■ Gellanová guma
■■ Xanthanová guma
■■ Guma z Senegalské Akácie
de, Potassium Cocoyl Hydroly-
■■ PEG-4 Rapeseedamide
zed Collagen, Sodium Lauroyl
■■ Hectorite
Lactylate
■■ Uhličitan sodný
■■ Rosa Damascena Flower Water
■■ Glycerin
■■ Hibiscus Sabdariffa
■■ Sorbitol
■■ Polyquaternium-77
■■ Anogeissus Leiocarpus Bark
■■ Borageamidopropyl Phosphati-
■■ Polyquaternium-78
Water, Glycerine, Laureth-23,
dyl PG Dimonium Chloride
■■ Polyquaternium-79
Sodium Dicocoylethylendiamine
side, Cocamidopropyl Betaine,
■■ Cocamidopropyl PG-Dimonium
■■ Polyquaternium-80
PEG-15 Sulfate, Sodium Lauroyl
Sodium Lauroyl Lactylate
■■ Polyquaternium-81
Lactylate, Behenyl Alcohol, Gly-
■■ Glycol Distearate, Laureth-4
■■ Polyquaternium-88
ceryl Stearate, Glyceryl Stearate
■■ Sorbeth-2 Hexaoleate
Citrate
■■ Glycereth-6 Tricocoate
Extract
■■ Commiphora Extract+ Sodium
Hyaluronate
■■ Cocos Nucifera Fruit Juice
■■ Coleus Forskohlii Root Extract
■■ Bacopa Monniera Extract
Chloride Phosphate
■■ Di-Linoleamidopropyl Phosphatidyl PG Dimonium Chloride
■■ Caprylic/Capric Triglyceride,
■■ Glycol Distearate, Lauryl Gluco-
■■ Rhus Verniciflua Peel Wax
■■ Cocamide DIPA + Glycerine
estery mastných kyselin
Emulgátory (komplexní)
Sulfoacetate
■■ Rosa Damascena Flower Wax +
Dicocoylethylendiamine PEG-15
■■ Tahitský bílý písek
2-Sulfolaurate + Sodium Lauryl
■■ Cera Alba včelí vosk
■■ Oryza Sativa Cera
Cetrimonium Chloride, Sodium
um Chloride Phosphate
■■ Copernicia Cerifera Wax
■■ Avocadamide DIPA
■■ Sucrose + Carnauba Wax
■■ Linoleamidopropyl PG Dimoni-
■■ Sodium Methyl 2-Sulfolaurate +
■■ Citrus Aurantium Flower Cera
■■ Candelilla Cera
Dimonium Chloride Phosphate
■■ Sodium Lauryl Sulfoacetate
■■ Cera Carnauba Wax
phate
■■ Ricinoleamidopropyl PG Dimoni-
Vosky
■■ Kyselina citronová a citrát stříbrný
Oleochemikálie
um Chloride phosphate
2-Sulfolaurate
Povrchově aktivní látky
(neionogenní)
Water, Glycerine, Laureth-23,
■■ Myristamidopropyl PG Dimoni-
■■ Sodium Methyl 2-Sulfolaurate +
■■ Candelilla Cera
■■ Raspberry Seeds
Aktivní látky
(encapsulované)
■■ Grapeskin Extract
■■ Caprylic/Capric Triglyceride,
■■ Talek
■■ Sorban draselný
PG Dimonium Chloride Phos-
■■ Sodium Olivamidopropyl PG
stříbrný
■■ Bazalková extrakt, sezamový
■■ Sodiumgrapeseedamidopropyl
Exfolianty
Glyceryl Stearate Citrate
Konzervanty
Ostatní speciality
■■ Škroby
Solubilizátory
■■ Etyllaktát
Povrchově aktivní
látky (amfoterní)
Povrchově aktivní látky
(anionické)
■■ Hydroxypropyl Laurylglucoside
Sodium Succinate Crosspolymer
■■ Disodium Decylglucosides Sulfosuccinate Crosspolymer
■■ Disodium Laurylglucosides Sulfosuccinate Crosspolymer
■■ Sodium Hydroxypropylsulfonate
■■ Laureth-4
■■ Laureth-6
■■ Laureth-7
Povrchově aktivní
látky (amfoterní)
■■ Coco Glucoside Betaine Crosspolymer
■■ Lauryl Glucoside Betaine Crosspolymer
■■ CAPB
■■ Cetyl Betaine
Decylglucoside Crosspolymer
Laurylglucoside Crosspolymer
Povrchově aktivní látky
(kvarterní)
■■ Hydroxypropyl Decylglucoside
■■ Lauryldimoniumhydroxypropyl
■■ Sodium Hydroxypropylsulfonate
Sodium Maleate Crosspolymer
■■ Sodium Hydroxypropylphosphate Decylglucoside Crosspolymer
■■ Sodium Hydroxypropylphosphate Laurylglucoside Crosspolymer
■■ Hydroxypropyl Laurylglucoside
Sodium Maleate Crosspolymer
■■ Sodium Decylglucosides Hydroxypropyl Sulfonate
■■ Sodium Laurylglucosides Hydroxypropyl Sulfonate
Decylglucosides Chloride
■■ Lauryldimoniumhydroxypropyl
Laurylglucosides Chloride
■■ Stearyldimoniumhydroxypropyl
Decylglucosides Chloride
■■ Stearyldimoniumhydroxypropyl
Laurylglucosides Chloride
■■ Cocoglucoside Trimoniumhyrdoxypropyl Chloride
■■ Dipalmitoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate
■■ Sodium Didecylglucosides Hydroxylpropyl Phosphate
■■ Sodium Dilaurylglucosides Hydroxylpropyl Phosphate
■■ Sodium Dibutylglucosides Hydroxylpropyl Phosphate
■■ Sodium Dicocoglucosides Hydroxylpropyl Phosphate
■■ Sodium Laureth Sulfate, Aqua
Povrchově aktivní látky
(silikonové)
■■ PEG-8 PG-Coco-Glucoside Dimethicone
Povrchově aktivní látky
(směsi)
■■ Adansonia Digitata
■■ Coco Glucoside, Sodium Lauroyl
■■ Balanites Aegyptiaca
Lactylate, Water
■■ Cocamidopropyl Betaine, Sodium
■■ Nigella Sativa
■■ Opuntia Ficus Indica
■■ Moringa Oleifera
Lauroyl Lactylate, Sodium Lauro-
■■ Azadirachta Indica
yl Sarcosinate
■■ Parinari Macrophylla
■■ Sodium Lauroyl Lactylate, Sodi-
■■ Sesamum Indicum
um Cocoyl Isethionate, Sodium
■■ Calophyllum Inophyllum Oil
Lauroyl Glutamate
■■ Lepidium Meyenii
Rostlinné oleje
■■ Mandlový olej
■■ Meruňkový olej
■■ Theobroma Cacao Oil
■■ Avokádový olej
■■ Prunus Amygdalus Dulcis Seed
■■ Ricinový olej
Oil
■■ Kokosový olej
■■ Cosus Nuciferas Oil
■■ Pupalkový olej
■■ Macadamia Ternifolia Oil
■■ Grepový olej
■■ Hellanthus Annuus Seed Oil
■■ Lískový olej
■■ Argania Spinosa Oil
■■ Jojobový olej
■■ Oenothera Biennis Oil
■■ Olej z makadamových ořechů
■■ Borago Officinalis Seed Oil
■■ Olej z broskvových jader a
■■ Raspberryseed Oil
olivový olej
■■ Pongamia Glabra Seed Oil
■■ Řepkový olej
■■ Piper Nigrum Fruit Oil
■■ Šípkový olej
■■ Cymbopogon Flexuosus Oil
■■ Slunečnicový olej
■■ Cocos Nucifera –Gardenia Tahi-
■■ Sezamový olej
tensis
■■ Olivový olej panenský
■■ Olej z pšeničných klíčků
Brenntag Polska Sp. z o.o.
Brenntag CR s.r.o.
Brenntag Slovakia s.r.o.
ul. J.Bema 21
Mezi Úvozy 1850
Glejovka 15
47-224 Kedzierzyn-Kozle
193 00 Praha 9
902 03 Pezinok
Polsko
Česká republika
Slovenská
IČO: +48 77 472 15 00
IČO: +420 283 09 61 11
IČO: +421 33 648 51 11
Fax: +48 77 472 16 00
Fax: +420 281 92 08 39
Fax: +421 33 648 57 80
[email protected]
[email protected]
[email protected]
www.brenntag.pl
www.brenntag.cz
www.brenntag.sk

Podobné dokumenty

E-čísla

E-čísla potravinářských výrobků. Doposud byla právní úprava v jednotlivých státech odlišná, a to nejen co do možnosti použití přídatných látek, ale i co do rozlišování přídatná látka – potravina. I my pevn...

Více

kosmetickđ čtvrtletnčk

kosmetickđ čtvrtletnčk ! Filmotvorné látky ! Látky pro zlepšení výrobního procesu ! Modifikátory rheologie ! Zvlhčující látky ! Látky k úpravě účesu Zavolejte nám budete-li chtít více informací o této zajímavé řadě surov...

Více

revoluce bez skalpelu

revoluce bez skalpelu účinek na pokožce obličeje a dekoltu. Jsou obzvláště účinné při vyhlazování vějířků kolem očí a modelování kontur rtů. Dokazují to provedené panelové testy. Kromě toho maska obsahuje komplex přírod...

Více

Epoch® Baby Hibiscus Hair and Body Wash

Epoch® Baby Hibiscus Hair and Body Wash Epoch® Baby Hibiscus Hair and Body Wash a lépe tvarovanému vzhledu. • Dermatic Effects - obsahuje výtažky z ibišku a slézovitých rostlin, jež pomáhají pozastavit produkci tuku a povzbuzují jeho ro...

Více

vlasový balzám lupisan - Aromaterapie Karel Hadek

vlasový balzám lupisan - Aromaterapie Karel Hadek vlasové pokožky a vlasů je potřeba aktivní balzámovou kúru v pravidelných časových intervalech opakovat. Počet a periodicita následných aplikací závisí na individuálních vlastnostech a typu vlasů a...

Více